Velkommen til Thers Gulve.

Danmarks Største Gulvbus med indbygget showroom.

Over 1.500 gulvprøver direkte til døren.

Jeg hedder Claus Thers og jeg kører rundt med

DANMARKS STØRSTE GULVBUS.
Jeg har sparet butikken og masser af andre omkostninger væk, så jeg kan sælge den bedste og den billigste gulvløsning til dig!

Thers Gulve sælger Tæpper, Trægulve, Vinyl, Laminat, Linoleum samt tilbehør til private samt erhvervskunder.

Med Thers-Gulve og mit nye koncept kan jeg tilbyde mere end 15 års erfaring med personlig og professionel rådgivning.

Jeg ankommer direkte hjem til dig i DANMARKS STØRSTE GULVBUS, som er et stort indrettet showroom med over 1.500 gulvprøver.

Jeg ønsker at give mine kunder mulighed for en flot og farverig gulvbelægning til deres indretning og samtidig til gode priser.

Thers Gulve leverer kvalitetsprodukter indenfor tæpper, trægulve, vinyl, laminat, linoleum og sætter en stor ære i at leverer komplette løsninger, der dækker et bredt behov.

Jeg vægter troværdighed, tillid og kvalitet meget højt og det betyder også, at jeg ikke sælger de samme kvaliteter som f.eks discount byggemarkederne gør.

Jeg holder altid, hvad jeg lover og dette betyder, at du som kunde kan være tryg og sikker når du handler med Thers Gulve.

Det er GRATIS, og du vil modtage et uforpligtende tilbud inkl. opmåling. Et besøg fra jeg ankommer, til jeg kører igen tager i gennemsnit 45-60 min.

Hvis du ønsker at få monteret din nye gulvbelægning, kan jeg også klare dette med nogle af Danmarks bedste og mest kompetente montører med mange års erfaring. Disse kan jeg tilbyde til yderst fornuftige priser og i en samlet pakkepris.

Thers Gulve er aktiv på facebook og vi fylder IKKE din indbakke med reklamer. Jeg tror på, at tilfredse kunder med gode og troværdige oplevelse selv vender tilbage.

  • Hurtig levering: Thers Gulve har en leveringstid på 2-3 arbejdsdage, når varen er på lager.
  • Kundeservice: Thers Gulve besvarer mails hurtigst muligt og indenfor 24 timer.
  • Vejledning: Thers Gulve står altid til rådighed med seriøs og troværdig vejledning samt rådgivning omkring vores produkter.

Bemærk:
Hvis du bor et sted, hvor der er en for lille indkørsel, standsning-, parkering forbudt eller andre forhindringer, vil jeg stille gulvbussen så tæt og lovligt ved din adresse som muligt. Danmarks største gulvbus måler ca. 3 x 10 meter, så overvej en holdeplads inden jeg ankommer.

Ring eller skriv til mig for et gratis og helt uforpligtende tilbud leveret direkte til døren!

På forhånd tak.

Claus Thers

Her kan du læse mere om vores cookiepolitik