TRÆGULVE FRA KUN 249,95 PR. M²

ALTID GRATIS LEVERING VED KØB OVER 2.500,-

SE UDVALG

Trægulve

Thers Gulve har bevist valgt de helt billige trægulve fra, da jeg mener at navnet forpligter en god kvalitet, men stadig til en billig pris. Jeg har presset prisen i bund på alle de gode kvaliteter.

Et trægulv er ikke bare et gulv. Trægulvet danner rammen om livet i rummet. Skal udtrykket være klassisk og værne om traditionen, eller skal det signalere design, være eksklusivt eller simpelthen pænt.

Den første beslutning sker oftest ved træsorten. Hver træsort er forbundet med helt individuelle egenskaber fra farven til dens mytiske betydning. Designet giver dig mulighed for at skabe rummene optisk. Lad din fantasi få frit løb og giv dine rum nye dimensioner. Hvert træ har sin egen vækst, en personlig karakter så at sige. Ved valget af sorteringen – mellem elegant og levende – giver du dit nye parketgulv en særlig karakter.

Trægulve giver blandt andet et sundt indeklima samtidigt med, at man får den ægte natur ind i sin bolig. Der er ikke nogen anden gulv belægning, der kan give den dejlige fornemmelse af træets flotte åretegninger og naturlig spil af knaster. Med sans for det gode håndværk og topmoderne teknologi har mine leverandør det bedste til den billigste pris.

Jeg forhandler primært trægulve fra:
HARO – Timberman – Everfloor – Meltex – Tarkett og kan fremskaffe mange andre kvaliteter.

Pas på naturen

Allerede tidligt lærte mennesket at værdsætte træ som naturligt materiale, der er så stabilt og holdbart, men samtidigt også levende og varmt. Som vedvarende naturligt materiale har træ en fin miljømæssig balance gennem hele levetiden. Hele 100 procent af det træ, som Thers Gulve leverer stammer fra skove med certificeret bæredygtig skovdrift. Lige efter træerne er blevet fældet, genplantes skovene til næste generation.

Lad os tale videre om dine muligheder hjemme hos dig! – RING 42 42 50 50!