TÆPPER FRA KUN 89,95 PR. M²

ALTID GRATIS LEVERING VED KØB OVER 2.500,-

SE UDVALG

Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader.

Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen.
Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade.

For børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.
Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i.

Jeg forhandler primært tæpper fra:
Danfloor – Meltex – Hammer – Fletco – Ege – AW og kan fremskaffe mange andre kvaliteter.

Syntetiske tæpper

De fleste syntetiske tæpper fremstilles i dag af fibrene polyamid og polypropylen. Polyamid er det stærkeste af fibrene og anvendes typisk til erhvervsformål på trapper og andre steder med stærkt slid. Polypropylen anvendes oftest i private hjem. Fiberen er mere glat end polyamidgarnet og er meget let at rense. Tæpper med 5 års plet-væk garanti er alle fremstillet af polypropylen.

Køber du et syntetisk tæppe hos Thers Gulve, er du altid sikker på at få en god tæppekvalitet og altid til markedets bedste pris. Danske tæppefabrikker ligger helt i top, når det gælder tæppeproduktion, som udgør størstedelen af det udvalg, du finder i Danmarks Største Gulvbus.

Som forbruger kan det være svært at se forskel på, hvilken kvalitet der er den bedste til det formål man står overfor. Dette kan dog defineres ret simpelt: Jo hårdere overfladen (luven) på tæppet er, jo bedre kvalitet.

Det samme gør sig gældende for gummibagsider. Tæpper med blød luv og blød gummibagside får relativt hurtigt gangbaner og falder hurtigt sammen på de steder, hvor der bliver gået meget.
I sidste ende vil tæppet begynde at bule, da bagsiden begynder at smuldre. Så derfor hænger pris og kvalitet meget sammen i dette tilfælde.

I de fleste tilfælde leveres tæpper med gummi eller filtbagside. Vigtigst af alt er at påpege, at alle tæpper er antistatisk behandlet og giver altså ikke stød.

Uldtæpper

Med et uldtæppe skaber du rammerne for et godt indeklima. Det er vigtigt at kigge på kvalitet frem for pris, når man skal købe et uldtæppe. I uldtæpper af god kvalitet bruger man det, man kalder for vaskede og valkede garner. Det er en gammel behandlingsmetode, som er meget skånsom for ulden og bevarer dens naturlige fedtindhold, kaldet lanolin, så det skyr snavs og væsker bedre.

Mange producenter af gode uldtæpper bruger uld fra New Zealand som anses for verdens bedste. Billige uldtæpper kan være produceret af genbrugsuld fra en tidligere fejlproduktion, hvor garnerne igen er blevet behandlet. Det kan forårsage et hurtigere slid på tæpperne, da garnerne knækker hurtigere.

Køber man et uldtæpper med New Zealandsk uld, er man altid sikker på høj kvalitet og et tæppe der holder godt i mange år.

Sisaltæpper

Sisaltæpper produceres af fibre fra bladene på Agave sisalana planten, der har sin udbredelse flere steder i Asien men også i flere Sydamerikanske lande. Med et sisaltæppe på gulvet får du et af markedets mest slidstærke løsninger. Sisaltæpper bruges typisk i gangarealer og på trapper, men også de senere år i stuer og på værelser.

Sisal er er nok det tæppe, der kan tilbydes på flest mulige måder. Tager man et sisal tæppe på trappen, kan dette laves fra væg til væg, eller som en løber med syet kanter og stænger. Flere og flere er begyndt at lave tæpperne som et afpasset tæppe til sofagruppen eller under spisebordet – men også som en lang løber.

Lad os tale videre om dine muligheder hjemme hos dig! – RING 42 42 50 50!