LAMINAT FRA KUN 119,95 PR. M²

ALTID GRATIS LEVERING VED KØB OVER 2.500,-

SE UDVALG

Laminat

Thers Gulve har bevist valgt de helt billige laminatgulve fra, da jeg mener at navnet forpligter en god kvalitet, men stadig til en billig pris.
Jeg har presset prisen i bund på alle de gode kvaliteter inde for laminat. Alle mine produkter er min. en klasse 32, som giver mindst 15 år eller 20 års garanti til private og 5 års garanti til erhvervsbrug.

Brugsklassen 32, kan anvendes til alle boligområder og derudover til alle erhvervsområder med mellemstærk brug som f. eks. kontorlokale. Et laminatgulv i den rigtige kvalitet er derfor meget velegnet til rum med stor daglig slid, som køkken, gang og børneværelser.
De laminatgulve som Thers Gulve tilbyder er vedligeholdelsesfrie og skal aldrig slibes eller lakeres.

Laminatgulvet har desuden en væsentlig bedre farve samt lysægthed end et almindeligt trægulv.
Mange af de laminatgulve, som vi har, er meget naturtro, og det kan være svært at se, at det ikke er et rigtigt trægulv, da de næsten ikke længere adskiller sig fra originalen.

Det betyder, at rigtig mange begynder at vælge laminatgulve de steder i boligen, som virkelig er udsat for meget trafik. Laminatgulve i den rigtige kvalitet er også et rigtig godt alternativt til virksomheder og forretninger, som ønsker et trægulvs udseende, men som ikke ønsker vedligeholdelsen.

I laminatgulve efterspørges med op til 90 % i trædesign. Selvom også det hårde gulv består af over 90 % træ, så kan det holde til cigaretgløder, spidse hæle, slag og er prisbilligt.

Laminat består primært af træ. Det særligt modstandsdygtige, melaninholdige slidlag presses sammen med mønsteret til en ekstremt robust overflade. HDF er anti-kvældningsbehandlet, så fugt har dårlige betingelser. Modtrækket på undersiden samt mellemlaget giver formstabilitet, så dermed slår pladerne sig ikke, og du har glæde af dit nye gulv i lang tid.

Lad os tale videre om dine muligheder hjemme hos dig! – RING 42 42 50 50!